DAPA lesprogramma

Jouw programma binnen DAPA

Tijdens je driejarige opleiding tot Musicalperformer volg je een intensief lesprogramma dat bestaat uit privé zangles, zanginterpretatie, koor, drama, ballet, PBT, jazz, modern, dancerepertoire, song & dance, tap, ensembleles, muziektheorie en cultureel ondernemerschap. Daarnaast volg je de vakken Nederlands, Engels en rekenen en Loopbaan en Burgerschap. 

De laatste periode van ieder jaar is de eindpresentatie periode, waarin je repeteert voor een volwaardige musicalvoorstelling die je speelt in het theater.

Tegelijk met alle lessen en repetities loop je ook stage, besteed je veel extra tijd aan het ontwikkelen van je zang-, dans- en spelkwaliteiten en ontwikkel je acts en voorstellingen. Halverwege de opleiding kun je je verder specialiseren via diverse keuzevakken te volgen, zoals voor het opzetten van een eigen lespraktijk, werken in het buitenland en het maken van een eigen voorstelling.

Tenslotte leer je tijdens de opleiding niet alleen hoe je zelf een professioneel performer wordt, maar ook hoe je workshops en lessenreeksen kan geven als cultureel ondernemer en oriënteer je je op de mogelijkheden om door te studeren in binnen- en buitenland.

Contact met DAPA

DAPA is gevestigd in Het Koorenhuis in Den Haag

Bezoekadres

Prinsegracht 27
2512 EW DEN HAAG

Bekijk route
Contact

070 707 17 66

Social

Musicalopleiding: Snel form

Velden gemarkeerd met een * graag invullen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.