DAPA audities

Schrijf je nu in voor onze toelating


Elkaar leren kennen tijdens auditie

Als je een opleiding bij DAPA wilt volgen, kies je voor een intensieve opleiding die je in trainingen en op de planken voorbereidt op een carrière als artiest. Zowel jij als wij willen daarbij weten of DAPA ook echt de juiste keuze is en daarom willen we voorafgaand aan je inschrijving kennismaken tijdens de DAPA audities.

Je opleiding bij DAPA begint met een auditie. Voordat we je een plek binnen de opleiding geven, willen we je beter leren kennen. We willen niet alleen zien welke talenten je op het gebied van zang, dans en spel hebt, maar ook zien hoeveel doorzettingsvermogen je bijvoorbeeld hebt. Op deze manier weten we zeker dat de opleiding tot artiest bij jou past.

Hoe ziet jouw DAPA auditie eruit?
Jouw auditie bij DAPA begint met de eerste ronde:

  • Zangauditie: je zingt een solonummer onder begeleiding van onze pianist;
  • Dansauditie: onze choreograaf leert je technische dansoefeningen en een combinatie aan;
  • Spelauditie: je speelt een korte monoloog van maximaal 2 minuten, die je zelf mag uitkiezen.

Per jaar maximaliseren we de instroom van talenten in jaar 1 op 21 studenten, om de volledige aandacht en ruimte te kunnen geven aan je individuele ontwikkeling tot artiest.

DAPA auditietraining

In de week voor de DAPA audities organiseren wij voor jou op zaterdag de DAPA auditietraining. In deze training werk je met professionals aan de voorbereiding van jouw auditie. Zowel in zang, dans als spel word je gecoacht en krijg je tips en advies om je verder voor te bereiden. Aanmelden voor de DAPA auditietraining kan eenvoudig via dapa@musicalopleiding.nl.
 

Vooropleiding DAPA

Doe je nog geen eindexamen, maar wil je wel alvast beginnen met trainen om uiteindelijk een opleiding tot artiest te kunnen volgen, dan kun je terecht bij de vooropleiding van DAPA: de NME Junior Academie. De NME Junior Academie kun je naast je middelbare school volgen en biedt je de mogelijkheid om op het gebied van zang, dans en spel je talenten te ontwikkelen.
Ga naar nme-foundation.nl.

Aanmelden voor DAPA audities

Aanmelden voor de DAPA audities doe je eenvoudig door onderstaand auditieformulier in te vullen. Wij sturen je tijdig de uiteindelijke tijden, maar weet alvast dat de audities plaats vinden in onze studio's in Het Koorenhuis in Den Haag.

Op de volgende data kun je auditie doen voor een plek binnen DAPA:
Zaterdag 27 november 2021
Zaterdag 19 februari 2022
Zaterdag 26 maart 2022

Inschrijven voor audities

Velden gemarkeerd met een * graag invullen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Wie gingen je voor op DAPA?

Dit is wat oud-studenten over DAPA zeggen