Dutch Academy of Performing Arts

DAPA Education

De voorstelling begint

bij de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) in Den Haag. Een professionele, hoogwaardige academie voor artiesten. Een academie die je voorbereidt op een toekomst als artiest. Een academie die artiesten van topniveau aflevert en internationaal hoog aangeschreven staat.

De DAPA biedt dankzij de samenwerking tussen ROC Mondriaan en de NME foundation een unieke opleiding tot allround artiest aan en in de toekomst tevens opleidingen op het gebied van Production Design en Costumes & Masks. Iedere opleiding is samengesteld op basis van erkende richtlijnen, aangevuld met actuele ontwikkelingen in het professionele werkveld.

Studenten van de DAPA zijn succesvol in de professionele artiestenwereld. Ze vertolken hoofdrollen in theaterproducties, werken als performers binnen entertainment organisaties, of vinden hun weg in de wereld van film, muziek en televisie. Zowel tijdens als na de opleiding worden studenten hierin door de DAPA begeleid.

Droom jij ervan om ooit op West End of Broadway te schitteren? Dan start jouw toekomst bij de Dutch Academy of Performing Arts!

 

 

 

 

 

Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies