Dutch Academy of Performing Arts

DAPA Nieuws

10-02-18
DAPA Open Huis Dag

Droom jij ervan om net als de studenten van afgelopen jaar te schitteren tijdens grootse evenementen en voorstellingen? Heb jij de ambitie en het doorzettingsvermogen om je talent uit te bouwen tot een volwaardig artiest en zo met voorstellingen in de theaters te staan? Dan heb jij nu een extra kans om je dromen binnenkort waar te maken!

De Dutch Academy of Performing Arts opent haar deuren op 13 maart 2018 voor jou. De dag start om 19:00 uur en omvat een bruisend en informatief programma dat doorloopt tot 22:00 uur. Tijdens de DAPA Open Huis Dag maak je kennis met de opleiding zelf, zie je spetterende optredens en neem je zelf deel aan interessante workshops. Op zaterdag kun je vrij binnen komen lopen en je eigen weg vinden langs alle activiteiten die binnen de school plaatsvinden.

Wil je later als uitvoerend artiest op het podium staan, dan is de Dutch Academy of Performing Arts de opleiding voor jou! Je wordt niet alleen opgeleid tot uitvoerend artiest, maar leert ook didactische en pedagogische vaardigheden die je als artiest inzet als je even niet aan het werk bent op het podium. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden, schrijf deze op en neem ze mee naar de DAPA Open Huis Dag op 13 maart 2018. Wacht dus niet langer en meld je aan!

Activiteiten

Datum

Tijd

Interesse?

DAPA Open Huis Dag

13 maart 2018

19.00 - 22.00 uur

Meld je nu aan!

Om je aan te melden voor de DAPA Open Huis Dag kan je ook een e-mail sturen aan dapa@musicalopleiding.nl. Vermeld in je e-mail op welke dag je wil komen en met hoeveel personen je komt. Alvast veel plezier!

Wil je nog voor de DAPA open huis dag zeker zijn van een plek in de audities, stuur dan vandaag nog het auditieformulier in.