Dutch Academy of Performing Arts

DAPA Nieuws

01-03-17
Eigen Voorstellingen

Op 12 en 13 april 2018 staat het theater van Het Koorenhuis bol van de creativiteit. Op deze dagen spelen de vierdejaars studenten van de Dutch Academy of Performing Arts hun Eigen Voorstellingen. In het theater zie je beide dagen maar liefst vier verschillende voorstellingen met ieder een geheel eigen verhaallijn, voortgekomen uit de creativiteit en inspiratie van de student.

De vierdejaars studenten zijn bezig met de afronding van hun opleiding en presenteren hun creaties onder de algemene titel Life On Stage.  

Kaarten voor de voorstellingen zijn eenvoudig te reserveren via het reserveringssysteem. Na het reserveren van kaarten liggen deze vanaf 18.30 uur op de voorstellingsavond voor u klaar bij de receptie van Het Koorenhuis. De voorstellingen beginnen dagelijks om 19.30 uur.

Nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten tijdens Life On Stage? Onderstaand per avond alvast een collage van de posters! 

Donderdag 12 april 2018:

Massalina Mahabier, Maea van de Pol, Myrthe Zoneveld en Sannah Smits & Melissa van Veen! 

 

Vrijdag 13 april 2018:

Judith Kotigaro, Sharon van de Velde, Robin de Weert en Carmen van Asperen! 

Droom jij ervan om evenals de huidige studenten zelf een voorstelling te maken en uit te voeren? Geef je dan zo snel mogelijk op voor de na-audities van DAPA en maak alsnog kans om deze droom komend schooljaar al waar te maken.