Dutch Academy of Performing Arts

DAPA Nieuws

01-05-13
Een maand theater met DAPA en de NME foundation

Nog een kleine maand en het is zover: studenten van de Dutch Academy of Performing Arts en de NME foundation presenteren zichzelf in hun eindvoorstellingen in het Stadstheater Zoetermeer tijdens de Final Presentations. Van 15 juni tot en met 7 juli kunt u genieten van de enorme hoeveelheid talent die zich binnen onze organisatie ontwikkelt tot professioneel artiest.

De deelnemers van NME Kids in Training presenteren zichzelf in een hilarisch avontuur rondom de bekendste speelgoedfiguren aller tijden: Ken the musical. Barbie en Ken zijn uit elkaar en hoe kan het ook anders in de wereld van Glitter en Glamour waar zij zich in begeven? Weten zij elkaar nog terug te vinden, of zal Ken voortaan echt zonder Barbie door het leven moeten? Op 29 en 30 juni 2013 steunt u deze internationale helden in hun zoektocht naar geluk.

De NME Junior Academie neemt u mee naar een wereld waarin vertrouwde sprookjesfiguren toch anders in elkaar blijken te zitten dan we altijd al dachten. In hun voorstelling Once Upon a Time op 29 en 30 juni nemen zij u mee op een hilarische en tegelijkertijd spannende droomvlucht, waarna bij de finish slechts één vraag overblijft: leven zij nog lang en gelukkig?

Tegelijkertijd spelen de studenten van de Dutch Academy of Performing Arts van 15 juni tot en met 3 juli hun eindpresentaties in de serie 'Ready for Take Off'. Voor de vierdejaars studenten vormen deze voorstellingen de laatste stap richting hun toekomst als professioneel artiest, maar ook de andere jaren laten zien dat zij hoog kunnen vliegen en klaar staan voor vertrek richting glansrijke carrières.

Een maand vol theater wordt waardig afgerond met het jaarlijkse optreden van NME Kids on Tour, met de speciaal voor hen geschreven familievoorstelling Icarus de musical. Marcel Roijaards schreef in zijn boek Rebel met Vleugels over de rebelse jongen Icarus die zo graag vrij wilde zijn van het juk van de maatschappij en daar alles voor over had, maar zich uiteindelijk niet met de goden kon meten. Op 5 tot en met 7 juli is de voorstelling te zien in het Stadstheater Zoetermeer. Voor meer informatie over de productie gaat u nu alvast naar www.icarusdemusical.nl.

Wilt u één, of meerdere voorstellingen zien? Reserveer dan nu:

Dutch Academy of Performing Arts presents... 'Ready for Take Off':

15 & 16 juni 2013Drama 4 in BUITEN ZINNEN en Musical 4 in Purple Summer
20 & 21 juni 2013DAPA Year 1 in Alice in Wonderland en Musical 4 in Purple Summer
27 & 28 juni 2013Dance 4 & Vocal 4 in The Bridezilla Monologues
2 & 3 juli 2013DAPA Year 2 in Eskimo's leggen hun bejaarden toch ook op een ijsschots? en DAPA Year 3 in Piëta

NME Kids in Training presents... Ken the musical op 29 en 30 juni 2013
NME Junior Academie presents... Once Upon a Time op 29 & 30 juni 2013
NME Kids on Tour presents... Icarus de musical op 5 tot en met 7 juli 2013