Dutch Academy of Performing Arts

DAPA Nieuwsarchief

01-03-17
DAPA audities '17

De auditiedata voor start van je opleiding in 2017/2018 zijn inmiddels voorbij. Daar wij vele verzoeken hebben ontvangen, organiseren wij een finale laatste ronde, de zogenaamde na-audities. Wil jij alsnog voor de zomervakantie auditie doen? Meld je dan snel aan!  

Je opleiding bij DAPA begint met het afleggen van een auditie. Graag willen we voordat we je een plek binnen de opleiding kunnen bieden, kennis met je maken. We willen niet alleen zien welke talenten je op het gebied van zang, dans en spel hebt, maar met name ook zien hoeveel doorzettingsvermogen je hebt. Alleen op deze manier weten we zeker dat een opleiding tot artiest bij jou past en dat je na afloop van je opleiding als artiest je brood kunt verdienen.

Aanmelden voor de DAPA na-audities doe je eenvoudig door het auditieformulier naar ons toe te sturen. Wij sturen je de uiteindelijke data, maar weet alvast dat de audities plaats vinden in onze studio's in Het Koorenhuis in Den Haag.

Wil je voorafgaand aan je auditie kennismaken met de opleiding? Maak dan een afspraak voor een meeloopdag. Voor jouw kennismaking met de opleiding kun je eenvoudig e-mailen naar dapa@musicalopleiding.nl of bellen naar 070 707 17 22.

 

 

 

 

Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies