Dutch Academy of Performing Arts

DAPA Nieuwsarchief

01-03-17
Eigen Voorstellingen derde- en vierdejaars in aantocht

Van 10 tot en met 13 april 2017 staat het theater van Het Koorenhuis bol van de creativiteit. Op deze dagen spelen de derde- en vierdejaars studenten van de Dutch Academy of Performing Arts hun Eigen Voorstellingen. In het theater zie je dagelijks maar liefst vier verschillende voorstellingen met ieder een geheel eigen verhaallijn, voortgekomen uit de creativiteit en inspiratie van de student.

De derdejaars studenten presenteren hun Eigen Voorstellingen onder de algemene titel Knap Lelijk. De vierdejaars studenten zijn bezig met de afronding van hun opleiding en presenteren hun creaties onder de algemene titel pLOtS.  

Kaarten voor de voorstellingen zijn eenvoudig te reserveren via het reserveringsysteem. Na het reserveren van kaarten liggen deze vanaf 18.30 uur op de voorstellingsavond voor u klaar bij de receptie van Het Koorenhuis. De voorstellingen beginnen dagelijks om 19.30 uur.

Droom jij ervan om evenals de huidige studenten zelf een voorstelling te maken en uit te voeren? Geef je dan zo snel mogelijk op voor de na-audities van DAPA en maak alsnog kans om deze droom komend schooljaar al waar te maken.