Dutch Academy of Performing Arts

Opleiding

In de opleiding tot Musical Artist leer je alles wat nodig is om als professioneel artiest in de musical en het muziektheater carrière te maken. De combinatie van zang, dans en spel vormt de basis voor je opleiding.

 
  • Duur: 3 jaar
  • Locatie: Koorenhuis, Den Haag
 Musical Artist

Tijdens je opleiding tot Musical Artist train jij je zang-, dans- en speltalent tot het maximale niveau. Ook leer je hoe jij je moet presenteren op audities. De basis ligt in de volgende lessen:

  • Solo- en koorzang;
  • Klassiek ballet, jazz en pop-, show-, musicaldans;
  • Drama;
  • Ondernemerschap. 

Daarnaast volg je verschillende workshops en masterclasses en word je intensief begeleid bij de ontwikkeling van jouw studieloopbaan. Alles wat je leert breng je in de praktijk door middel van stages die je direct vanaf jaar één loopt.

Tijdens jouw opleiding leer je niet alleen hoe het is om op het podium te schitteren, maar ook hoe je jouw talent kan inzetten om anderen te laten stralen. In deze drie jaar leg je namelijk niet alleen de basis voor jouw toekomst als allround artiest, maar wordt je tevens getraind in het geven van zang-, dans- en spellessen, wat je niet alleen meer kansen op de arbeidsmarkt biedt omdat je ook op scholen, verenigingen, dansscholen et cetera kan werken, maar tevens veel meer mogelijkheden tot doorstroom in het hbo biedt.

Download hier de factsheet met meer informatie over de opleiding.

 

 

 

 

 

Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies