Dutch Academy of Performing Arts

Calender

01-09-19
DAPA auditietraining

Door het jaar heen hebben wij DAPA auditietrainingen voor je ingepland. In deze trainingen bereiden we je voor op je zang-, dans- en spelaudities, zodat  je tijdens je auditie zelfverzekerd in je schoenen staat.

Bij de DAPA auditietraining bereiden we je intensief voor op je zang-, dans- en spelauditie. Op een aantal punten bereid je alvast je auditiemateriaal voor, zodat we specifiek op jouw materiaal kunnen trainen. Op andere disciplines trainen we in de groep en geven we je tips and tricks om je het beste door de auditie heen te slaan. Aanmelden voor de DAPA auditietraining doe je eenvoudig door te e-mailen naar dapa@musicalopleiding.nl.

Tijdens de DAPA auditietraining kun je je ook meteen aanmelden voor de DAPA audities door ter plekke het auditieformulier in te vullen. Wil je voorafgaand aan de training al kennismaken met de opleiding, meld je dan aan voor de DAPA Open Huis Dag, of maak een afspraak voor een aparte meeloopdag door te e-mailen naar dapa@musicalopleiding.nl. Voor vragen kun je ons natuurlijk ook bellen op 070 707 17 66.

 

 

 

 

Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies